Sunday, March 13, 2005

Paintball

Vyrazili jsme na paintball. Jana Jahoodka to zorganizovala. Zpocatku nas bylo jen asi 6 lidi nakonec ale se cislo vysplhalo na celych 20 ks – Ja, Honza, Jana, Peater, Martina, Viera, Peter, Hanka, Zofka, Tomas, Lada, Bara, Mick, Davina, Lea, Kafi, Tomas II., Katka, Jonti a Dave.

V 8 rano jsme tam meli sraz na miste. Nase posadka tam byla - k nasemu udivu prvni (Martinka, Honza a Ja), potom prijel Peter s Vierkou a pak postupne ostatni. Hanka mala svatebni oslavu v sobotu vecer a Zofka to trosicku prehnala s prisunem alkoholu a tak po ceste a jeste na bojisti ji nebylo do zpevu.(kazda sranda neco stoji;0)tak se nektere posadky trosku zdrzeli.

Potom jsme vsichni vyplnili dotazniky, vybrali si kolik naboju budeme kazdy potrebovat, zaplatili, vyzvedli si maskace, masku a bryle a zacali se pomalu oblikat. Bylo nas 20 tak to vypadalo ze budem hrat 10 na 10 ale jeste tam bylo nejakych 10 Arabu a tak jsme hrali 15 na 15. Zacali jsme hrat mozna tak kolem 9:30, pak jsme meli v poledne lunch a potom jsme hrali jeste asi tak do 15:00. Arabi byli uplni magori, no jak v televizi ve zpravach, no comment!!! Hrali jsme na nekolika polich, s ruzne narocnym terenem, nektere byli samy kopec–(krpal) a ten jsme behali nahoru a pak zase jsme se swapli a to jsme zase behali dolu. Dalsi den jsme nikdo poradne nemohli chodit, byli jsme jak lemry. ;0) Dobre nam tak. Nektery z nas meli poradny jelita po celem tele od tech kulicek. Ono to pekne boli, kdyz to do tebe nekdo nasije, obzvlast z blizka. No byl to fun.;0)

Nakonec jsme se jeste stavili po ceste domu na nanuka u benzinky, a pak jsme se rozjeli vsichni domu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


moon info