Sunday, April 10, 2005

Vyhlidkovy let nad Sydney


Konecne jsme nasli s Honzou termin, kdy si Honza mohl vychutnat svuj vanocni darek - vyhlidkovy let nad Sydney. V nedeli (10.4.) podle predpovedi mel byt krasny den a tak jsme byli domluveni s pilotem (Pepou Travnickem) ze se sejdem v 9 am na letisti v Liverpool. Jel s nami jeste Honzuv kamarad (Palo) abychom zaplnili 4 mistne letadlo. Obloha byla bez mracku, tak jsme byli nateseni – fotaky pripravene, nabite baterky,….


Jak jsme se ale blizili k letisti, na obzoru se zacali objevovat mraky a postupne se tak zatahla cela obloha. Pepa nam volal, ze to bohuzel dneska nepujde, protoze mu volali z letiste, ze nas nepusti nahoru. Nicmene jsme uz byli skoro na miste, tak jsme se I presto sesli na letisti, koukli jsme se na letadla a dohodli se ze si dame alespon snidani nekde na ceste a domluvime dalsi termin. Jak jsme tak snidali, tak mraky najednou zacali ustupovat a to uz jsme videli I letadla z toho maleho letiste a tak jsme se po snidani vratili zpet. Obloha se mezitim uplne vycistila, tak, ze byla bez mracku a my jsme si uzili nadherny let.








Leteli jsme z Liverpool smerem na sever k Palm Beach a potom po pobrezi az k Wollongong a zpatky na letiste. Let trval asi 1hod.20min. Byla to nadhera, hlavene kolem celeho pobrezi s vyhlidkou na vsechny plaze s meste v pozadi.Palem na zadnich sedackach jsme porad fotili a ja jsem k tomu jeste natacela video, tak to tak cele uteklo, ze jsme si po priletu rikali a ted by jsme mohli letet znovu a konecne si ten let vychutnat;0) (protoze jsme byli busy s dokumentovanim cele te udalosti) Bylo to super, stalo to zato. Bezesporu to byl jeden z nejvetsich zazitku tu v Sydney. Po priletu jsme si tam jeste chvili posedeli a jeli dom. Ja jsem jeste ten den jela na Bondi s Janou, byl krasny zapad slunce a my jsme si udali hezkou prachazku Bondi Jnc. na Beach a na zpatek.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


moon info