Monday, May 02, 2005

Spanelska restaurace

V sobotu (posledni den v mesici dubnu) jsem vecer vyrazili na vecu. Honza mel jako obvykle neodolatelnou chut na kachnu a zabukoval stul v restauraci Praha, ale nakonec Rose s Frankem navrhli ze bychom mohli jit pro zmenu jinam treba na Spanelskou kuchyni. Vyrazili jsme do restaurace CASA ASTURIANA. Ukazalo se ze to byl vic nez vyborny napad.
K piti jsme si s Honzou dali tradicni spanelskou SANGRIU (je to neco jako nase BOULE - sladky vinny napoj s ovocem) Tapas = Predkrm = GAMBAS AL AJILLO = krevety, PULPO A LA PLANCHA – chobotnicky, CHORIZO A LA PLANCHA - klobasy a HIGADOS DE POLLO - kureci jatra. Na hlavni jdilo Mains si kluci dali steaky a ja s Rose jsme shareovaly tradnicni CHICKEN & SEAFOOD PAELLA. Vsichni jsme byli najedeni k prasknuti.

Akorat kdyz jsem dojedli, prisly tam dve tanecnice a tancili Flamengo. Posledni vec ktera tu chybela k dokonalosti byl desert a protoze Rose byla tim, kdo nam mohl nejlepe doporucit, zaptali jsme se servirky na nejlepsi spanelsky desert “curos” (s hackem nad c), ale protoze v menu tento desert nemeli, Honza si dal jen kavu a pak uz jsme si poproili o bill. V prvni chvili – pri pohledu na soucet polozek jsme vymysleli plan c.1 a to: “snad personal neumi utikat rychlejc nez my”;0), nakonec jsme se ale priklonili k planu c.2, zaplatili jsme a po veceri jsme jeli k Rose a Frenkovi na Bondi.

Tam Honza dostal pivo domaci vyroby, Dicken (treti clen R. a F. rodiny) nezklamal jako obvykle plny energie s Dambo (jeho mazlickem) byl k neutahani. Od Rose jsme si vypujcili plnou tasku CDs aby jsme obohatili nasi audio library.
Byl to moc hezky vecer, restaurace byla moc utulna a tak jsme si rekli ze bychom zese nekdy mohli dojit na “sangriu”;0)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


moon info